Телефонуйте нам з 9 до 18 в робочі дні →

Замовити дзвінок

+38 050 822-50-00 або ж ви можете →

Відео

6 гру

Привітання з 10-річчям від КП “Київський метрополітен”!

Ми продовжуємо приймати вітання з нагоди 10-ї річниці заснування.   Особливо приємно, коли якість нашого освітлення відзначають клієнти. Цього разу вітання отримали від КП “Київський метрополітен”.   За останні роки ми реалізували кілька проєктів освітлення на таких станціях метрополітену, як Лівобережна та Святошино. Таким чином покращили якість освітлення та зробили його комфортнішим для пасажирів. Облаштували […]

3 гру

Вітання від партнерів ITW Systems із 10-річчям!

Ми продовжуємо приймати вітання із 10-річчям! Для нас, звичайно, немає кращого показника роботи, ніж відгуки наших партнерів та клієнтів. І такі слова вітання – це найкращий подарунок. Філія КБУ ТОВ Автомагістраль-Південь, компанія IQONOMIC MENA WLL (Бахрейн), компанія Екмі, компанія PENEKO (Польща), компанія Івелсі. Дякуємо за теплі слова і за те, що ви з нами! Віримо, […]

27 лис

Президент АСС Андрій Гундер привітав ITW Systems із 10-річчям роботи

Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер привітав компанію ITW Systems із 10-річним ювілеєм роботи на українському ринку світлодіодного освітлення. “За 10 років компанія показала, як можна зарекомендувати себе на ринку не тільки в Україні, а й у цілому світі. І це прекрасний приклад, коли український стартап розвивається і росте на весь світ. Це […]

13 лис

10 років освітленню ITW Systems на заводі COCA COLA в Україні

  У кінці листопада виповнюється 10 років як ITW SYSTEMS почала роботу в Україні. З цієї нагоди ми завітали до нашого клієнта – на завод Coca Cola Hellenic Ukraine, моернізація системи освітлення якого стала нашим першим масштабним проєктом.  Вже 10 років як наше освітлення працює на підприємстві та показує відмінні результати.   Пишаємось нашою співпрацею […]

Інтерв’ю Олександра Лопатіна президенту АСС Андрію Гундеру
Подробнее
13 тра

Інтерв’ю Олександра Лопатіна президенту АСС Андрію Гундеру

Інтерв’ю Олександра Лопатіна президенту American Chamber of Commerce in Ukraine Андрію Гундеру в рамках проекту АСС «Лідерство в часи кризи. Як реагують лідери бізнесу в Україні?» – про нову реальність, виклики для бізнесу та відкриті можливості! Наводимо декілька тез, більше – у відео: Я впевнений, що ми всі зіткнулися з викликами в ці непрості часи. Наприклад, […]

Подробнее
25 бер

Олександр Лопатін в етері телеканалу Україна 24

Засновник ITW Systems Олександр Лопатін в прямому етері телеканалу Україна 24 розповів про державну підтримку бізнесу в США в період пандемії коронавірусу, оцінив нещодавні законодавчі ініціативи українського Уряду щодо допомоги бізнесу та озвучив своє бачення необхідних дій для підтримки вітчизняних підприємців. Відео етеру: Коротко наводимо тези, що пролунали в етері, а також позицію Олександра Лопатіна, яка […]

itw systems
30 гру

Новорічний корпоративний ролик ITW SYSTEMS

«Дякую за чудовий рік! Так тримати в 2020!», – Олександр Лопатін. Новорічний корпоративний ролик ITW SYSTEMS

Олександр Лопатін у студії телеканалу «Київ»
Подробнее
20 гру

Олександр Лопатін у студії телеканалу «Київ»

Тема розмови: сучасне освітлення вулиць Києва, які світлотехнічні проекти в столиці вже реалізовано, переваги сучасних LED технологій: наскільки вони енергоефективні, та які вигоди дають місту.

благодіний концерт ITW Systems
Подробнее
19 гру

Благодійний концерт американського гурту Village Underground Band

12 грудня 2019 року у Києві відбувся благодійний концерт американського гурту Village Underground Band! Зібрані кошти було направлено на допомогу онкохворим дітям, підопічним БФ «Таблеточки». Цей благодійний захід став другим у корпоративній програмі ITW SYSTEMS. Два роки тому компанія організовувала благодійний концерт на підтримку пораненого бійця АТО. «Ми ще раз переконалися, що українці вміють поєднувати […]

Олександр Лопатін
24 вер

Олександр Лопатін про шляхи розвитку міської інфраструктури Києва

Чому саме LED-технології вважаються найефективнішими для вуличного освітлення, на яких вулицях незабаром можуть з’явитися сучасні світильники, і як це допоможе економити гроші з міського бюджету?  Телеканал «Київ» запросив засновника нашої компанії Олександра Лопатіна в якості експерта до розмови про шляхи розвитку міської інфраструктури Києва.

Інтелтек Україна на телебаченні!
23 вер

Інтелтек Україна на телебаченні!

Світильники нашого виробництва сяють у сюжеті загальноукраїнського телеканалу ICTV про модернізацію системи зовнішнього освітлення Дніпровської набережної столиці. Більше у відео.

20 вер

На Дніпровській набережній столиці встановили комфортне та економічне зовнішне освітлення

Напередодні темного зимового сезону на Дніпровській набережній Києва встановили якісну та енергоефективну систему вуличного освітлення: вздовж всієї автомагістралі, від метро Осокорки до мосту Патона, почали працювати 403 сучасних LED світильника. Такі світильники – це не тільки комфортні умови для руху пішоходів та водіїв, а й значна економія для міського бюджету: сучасні технології дозволяють заощадити близько […]

привітання з Днем Незаложності України
24 сер

Привітання з Бостона з Днем Незалежності України

Засновник американо-української компанії Інтелтек Україна (ITW Systems) Олександр Лопатін вітає з Днем Незалежності України!

Подробнее
26 лип

Ми не хочемо бути всюди, але там, де ми є, ми хочемо бути кращими, — Олександр Лопатін

Засновник американо-української компанії Інтелтек Україна (ITW Systems) про те, з якими викликами доводиться мати справу іноземним інвесторам в Україні, а також про значення сучасних світлодіодних технологій у вирішенні питань енергоефективності — Пане Олександре, як ви прийшли в бізнес, із чого починали? — До 25 років я проживав у СРСР, спочатку навчався в Кривому Розі, потім в Політехнічному в Ленінграді, потім в Бостонському університеті. Трохи попрацював в цивільній авіації і в 1984 році емігрував до США. […]

Подробнее
10 лип

Інтерв`ю Президента Американської торговельної палати в Україні

Інтерв`ю Президента Американської торговельної палати в Україні (АСС) Андрія Гундера під час візиту на виробництво ITW SYSTEMS (Інтелтек Україна). Андрій Гундер розповів про:  враження від знайомства з виробництвом ITW SYSTEMS; особливості ведення бізнесу в Україні; прогнози та перспективи. Дивіться відео!

5 чер

Участь в 26-м благодійному забігу «Пробіг під каштанами»

3 червня наші співробітники взяли участь в 26-му благодійному забігу «Пробіг під каштанами». Забіг почався на Михайлівській площі в Києві, дистанція 4,9 кілометра. Кошти, зібрані в рамках проекту, спрямовуються на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

11 лип

Світлодіодне освітлення для Міжнародного аеропорту “Одеса”

Відео-кейс з розробки системи LED- освітлення для нового терміналу Міжнародного аеропорту “Одеса”

16 тра

LED освітлення до Євробачення-2017

Компанія ITW SYSTEMS взяла активну участь в підготовці Києва для Євробачення-2017. Ми виступили постачальником сучасного світлодіодного освітлення для проекту по вуличному освітленню території навколо станції метро Лівобережна і самого МВЦ.

14 кві

Спеціальне LED освітлення для кран-балки. Нюрнберг, Німеччина

Компанія ITW SYSTEMS спільно з партнерами BETTERLIGHTS (Німеччина) реалізували проект по розробці спеціального освітлення для кран-балки. Особливістю світильника є його висока енергоефективність і стійкість до вібрацій, створюваних краном, що рухається. Економія електроенергії становить понад 60% при гарантійному терміні 5 років. 

30 бер

Нагородження команди ITW SYSTEMS від КМДА

Київська міська державна адміністрація нагородила команду ITW SYSTEMS почесною грамотою за сумлінну працю та вагомий внесок у програму впровадження енергозберігаючих технологій і поліпшення екологічної обстановки в місті Києві.

28 лют

Світлодіодне освітлення для ОЛДИ

Докладний відео-кейс про розробку системи LED-освітлення в будівельному гіпермаркеті “ОЛДІ” в м Житомир.

28 лют

Світлодіодне освітлення для КМДА

Докладний відео-кейс з модернізації системи освітлення в сесійному залі Київради. Була проведена заміна люмінесцентних ламп на сучасні енергоефективні вбудовуються світлодіодні світильники виробництва ITW SYSTEMS.

30 січ

LED освітлення для автомийки

Коротка історія впровадження системи освітлення на автомийку. Подивіться як наші світильники витримують екстремальні умови експлуатації: пряме попадання води, сильний перепад температур, постійну вологість

23 січ

LED освітлення для логістичного комплексу Biocon

Докладний відео-кейс з розробки системи LED- освітлення в великому логістичному комплексі.

производство LED ламп
9 гру

Як виробляються світлодіодні плати?

Розкриваємо особливості технологічного процесу створення світлодіодних плат. Дізнайтеся основні нюанси від технічного директора ITW Systems Данила Ситнікова!

Лампы для промышленного освещения
9 гру

Огляд ламп для промислових світильників

З нашого відео ви дізнаєтеся про те, які існують джерела освітлення для промисловості і про те, які переваги мають світлодіодні світильники.

Устройство светодиодного светильника
25 лис

Внутрішній устрій світлодіодного світильника

Технічний директор ITW Systems Данило Ситников пояснює, з чого складається світлодіодний світильник. Дізнайтеся все про світлодіодний світильник за 5 хвилин!

24 лис

Освітлення для дитячого садка №268

Олександр Погорілий (генеральний директор ITW Systems) розповідає про реалізований проект щодо заміни люмінесцентних світильників на світлодіодні світильники в дитячому саду. Приємного перегляду!

24 лис

Освітлення для заводу Coca-Cola Hellenic Україна

Генеральний директор компанії ITW SYSTEMS Олександр Погорілий розповість про наш проект по заміні старих металогалогенних ламп на нові світлодіодні світильники на заводі Coca-Cola Hellenic Ukraine.

©2024
- ТОВ «Інтелтек Україна». Всі права захищено.
Top