Телефонуйте нам з 9 до 18 в робочі дні →

Замовити дзвінок

+38 050 822-50-00 або ж ви можете →

itw systems
30 гру

Новорічний корпоративний ролик ITW SYSTEMS

«Дякую за чудовий рік! Так тримати в 2020!», – Олександр Лопатін. Новорічний корпоративний ролик ITW SYSTEMS

20 вер

На Дніпровській набережній столиці встановили комфортне та економічне зовнішне освітлення

Напередодні темного зимового сезону на Дніпровській набережній Києва встановили якісну та енергоефективну систему вуличного освітлення: вздовж всієї автомагістралі, від метро Осокорки до мосту Патона, почали працювати 403 сучасних LED світильника. Такі світильники – це не тільки комфортні умови для руху пішоходів та водіїв, а й значна економія для міського бюджету: сучасні технології дозволяють заощадити близько […]

11 лип

Світлодіодне освітлення для Міжнародного аеропорту “Одеса”

Відео-кейс з розробки системи LED- освітлення для нового терміналу Міжнародного аеропорту “Одеса”

16 тра

LED освітлення до Євробачення-2017

Компанія ITW SYSTEMS взяла активну участь в підготовці Києва для Євробачення-2017. Ми виступили постачальником сучасного світлодіодного освітлення для проекту по вуличному освітленню території навколо станції метро Лівобережна і самого МВЦ.

14 кві

Спеціальне LED освітлення для кран-балки. Нюрнберг, Німеччина

Компанія ITW SYSTEMS спільно з партнерами BETTERLIGHTS (Німеччина) реалізували проект по розробці спеціального освітлення для кран-балки. Особливістю світильника є його висока енергоефективність і стійкість до вібрацій, створюваних краном, що рухається. Економія електроенергії становить понад 60% при гарантійному терміні 5 років. 

30 бер

Нагородження команди ITW SYSTEMS від КМДА

Київська міська державна адміністрація нагородила команду ITW SYSTEMS почесною грамотою за сумлінну працю та вагомий внесок у програму впровадження енергозберігаючих технологій і поліпшення екологічної обстановки в місті Києві.

©2024
- ТОВ «Інтелтек Україна». Всі права захищено.
Top